Login
Menu

Servis

Servisna služba Vam je na raspolaganju , za svaku vrstu intervencije na zahtjev kupca

Cummins Adriatic d.o.o. ovlašteni je serviser za Cummins proizvode. Svojim terenskim ekipama, ugovorima o servisiranju, obučenim osobljem, brzom isporukom i ugradnjom originalnih rezervnih dijelova garantira sigurnost, pouzdanost i dugotrajnost Vaše opreme.

Certificirani tehničari i inžinjeri, obučeni za rad u Cummins proizvodnim pogonima, posjeduju višegodišnje iskustvo u rekonstrukciji motora i generatora, te detaljno znanje Cumminsovih motora.

Servisna radionica tvrtke Cummins Adriatic d.o.o. opremljena je kočnicom za mjerenje snage motora do 1000 KS te specijalnim uređajima za kalibraciju Cummins pumpi i injektora. Za ispitivanje generatora na raspolaganju je ispitna stanica za ispitivanje omskim otporom do 460 kW (400 V).


Kočnica za ispitivanje motora do 1000 ks (ovidno o okretajima)


Soba za ispitivanje i servisiranje Cummins pumpi i injektora


Stanica za ispitivanje generatora omskim otporom

Centralno skladište garantira stalnu dostupnost najvažnijih rezevnih dijelova za održavanje Cummins motora i Onan generatora. Posebni dio skladišta namijenjen je širokom asortimanu Fleetguard proizvoda.

Servisna služba na raspolaganju Vam je 24 sata, za svaku vrstu intervencije na zahtjev kupca. Visoko kvalificirano osoblje servisa, opremljeno standardnim i specijalnim alatima, te Cummins Insite softwerom nudi širok spektar usluga kao što su:

  • Redovno održavanje
  • Profesionalna analiza mehaničkih i električnih kvarova
  • Profesionalna dijagnostika s programom Cummins Insite
  • 24-satni servis
  • Hitne terenske intervencije
  • Stalna raspoloživost najvažnijih rezervnih dijelova
  • Stručno obučavanje osoblja